Fredag 17.august arrangerte Vardal jubileumsfest for styret, æresmedlemmer, samarbeidspartnere og andre spesielt inviterte gjester. 

Rolf Bjerkvold ble utnevnt til nytt æresmedlem. En vel fortjent utmerkelse etter mange år som dommer og ildsjel for Vardal.


Det ble en hyggelig kveld med mye god mat, hyggelig selskap og god underholdning av Nils Jørgen Nygard Kraft. Pål Tangen tok oss med på en reise gjennom Vardals 100-årige historie, og Viggo Sandvik kåserte over samme tema, til stor fornøyelse for festdeltakerne.


Lørdag 18.august - som var selve jubileumsdagen - startet med opptog for våre flotte fotballspillere i yngres avdeling. Vardal veterankorps ledet toget på en fin måte fra Blomhaug skole til idrettsplassen. Etter flott underholdning av to unge jenter, Tuva og Mari, ble det spilt fotballkamper med innbyrdes oppgjør for alle lag i yngres avdeling.

Dessverre var ikke værgudene på vår side, men det bidro til at folk samlet seg i hytta for å kose seg med grillmat, kaffe og kaker og hyggelig samvær.

Dagen ble avsluttet med A-lagskamp hvor våre menn vant 5-0 over Lunner. En perfekt avslutning på en flott jubileumshelg!